FANDOM


Norsborg till Fittja kåkstäder samma sak med Rinkeby till Tensata. Rinkeby-Tensta har man byggt ett stort staket runt för att hålla dom fattiga utanför medelklassens områden. Norsborg-Fittja slutar vid vattnet så där har man accepterat den naturliga gränsen. Villa områdena i närheten av båda kåkstäderna är "gated-communitys" med mycket privatsäkerhet.

Östermalm och Norrmalm är dom finaste områdena i staden. Mycket privatsäkerhet i områdena.

Södermalm är den akademiskavänsterns tillhåll. Mycket bohemiskt med designer butiker och rättvisemärkt mat. En del privatsäkerhet.

Söder om söder är arbetarområdena inte lika illa som Norsborg eller Tensta områdena men ändå fattigt.

Norr om innerstaden är det mer medelklass än söder om söder.


Elysiumet ligger på Strandvägen 7, Huset längst in, mänskilga vakter dygnet runt. Officielt så ägs det av HRIM Holy Russia Imperial Bank. En gamalbank från innan kommunist tiden i ryssland som har drivits av besläktade. Just nu äger företaget bara Elysiumhuset och pengar som går till husets säkerhet och organisering.

Ordo Draculs lokaler är det gamla rasbiologiska institutet vid universitetet. En gammal byggnad som universitetet inte vill erkänna eller använda. Gamla rasbiologiska institutet ligger en bit bort från resten av universitetet men lite skog omkring sig. Vad huset faktiskt har använts till är det få som vet men det går rykten om att det användes av framträdande rasbiologer på 30-talet. Innan dess så har huset inte haft någon officiell användning

Invictus lokaler ligger på Ulrikagatan som är en parallelgata till Strandvägen. Här bland ambassader och storföretag passar Invictus medlemmar in väldigt bra. Huset är gammalt och har hyst besläktade sen det byggdes.